Meer doen in minder tijd, de meerwaarde van een Twinfield Expert

Bijna iedereen kent de bekende reclame van enkele jaren geleden,  waarin een kind vraagt “wie is die man toch die elke week het vlees snijdt?”.  Met de opkomst van het nieuwe werken zal de hier geschetste situatie hopelijk niet vaak meer voorkomen. Als variant op bovengenoemde SIRE campagne kan je denken aan de conventionele accountantspraktijk: “wie is die man in pak toch die eens per jaar de boeken komt controleren?”.  Een archaïsch beeld dat door online boekhouden met Twinfield volstrekt achterhaald is.

Twinfield heeft als eerste en grootste aanbieder van online boekhouden een nieuwe manier van werken geïntroduceerd. Door het online boekhouden, waarbij administratiekantoor en klant  in dezelfde administratie werken, ontstaan belangrijke efficiëntie voordelen. Gegevens hoeven niet meer dubbel ingevoerd te worden en informatie is op elk moment beschikbaar. Twinfield biedt uitgebreide functionaliteit en veel van het eindejaarwerk kan al gedurende het jaar worden gedaan.

Administratiekantoor Cijfersinzicht heeft weloverwogen gekozen voor Twinfield om klanten het hele jaar door van dienst te kunnen zijn. De essentie van online boekhouden is voor ons  het optimaal en efficiënt kunnen samenwerken met de klant. Twinfield heeft veel mogelijkheden en hierdoor kunnen wij maatwerk bieden, omdat iedere klant een specifieke oplossing vraagt.  Klanten die zoveel mogelijk willen uitbesteden kiezen vaak voor het digitaal aanleveren van de administratie. Facturen worden doorgemaild  en bankafschriften worden elektronisch door ons ingelezen. Daarnaast hebben wij klanten met feeling voor boekhouden, die het belangrijk vinden om zoveel mogelijk zelf te doen. Cijfersinzicht controleert en verwerkt de boekingen in dat geval, en heel belangrijk,  geeft gerichte feedback. Onze ervaring is dat wij beter advies kunnen geven als wij “meekijken” in de boekhouding en daardoor precies weten wat er in de organisatie gebeurt.

Cijfersinzicht is een klein maar vakkundig administratiekantoor met de  hoogste Twinfield Partnerstatus. Cijfersinzicht is Twinfield Expert en als 10e kantoor van Nederland XBRL-ready!  Het bewijs dat een klein kantoor zeer professioneel kan werken.  Persoonlijke betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij merken dat dit erg wordt gewaardeerd. Wij spreken vaste tarieven af met klanten, zodat duidelijk is wat de boekhouding gaat kosten. Met Twinfield is het mogelijk uitermate efficiënt te werken en dat komt tot uitdrukking in onze scherpe tarieven. Het komt regelmatig voor dat nieuwe klanten een paar duizend euro per jaar kunnen besparen.  Wij staan volledig achter de filosofie van Twinfield en onze doelstelling is alles wat met Twinfield kan ook daadwerkelijk te gebruiken.  Voor aanvullende applicaties adviseren wij vaak Twinapps of proberen wij een koppeling met Twinfield te realiseren.  Een nieuwe klant betekent in de regel een samenwerking voor vele jaren en dat is ons veel waard. Wij ondersteunen klanten bij het gebruik van Twinfield zonder elk uurtje door te berekenen.  Wilt u weten hoeveel tijd en geld u kunt besparen met Twinfield bij Cijfersinzicht? Kijk dan op www.cijfersinzicht.nl of bel met Piet Andringa op 050-5797829 of 06-24437101.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s